FRISKVÅRD & UPPLEVELSER

MASSAGE


Vare sig du har ömmande muskler, stela axlar eller känner dig stressad är en massage bra för dig. Det är en behandling för både kropp och själ. 

Välj mellan Sport, Spa eller Klassisk massage i hemmet, eller friskvårdsmassage för företag. 

AVSLAPPNING / SKOGSBAD


Friskvård i sin renaste form där man både kommer ner i varv och fyller på med ny energi från naturens kraft. Lyssna på ingenting, men hör ljudet av naturen.

Fånga lugnet och njut av stunden. 


Från 200:-/pp

KLÄTTRING


Att kämpa sig uppför väggen, eller varför inte repellera sig ner från en vägg tillsammans med kompisarna eller kollegorna är en rolig och spännande aktivitet. Klättring räknas även som friskvård.


Från 200:-/pp

ELDMAT


Tillsammans skapar vi en härlig måltid över en öppen eld. En rökig souvas med grillad potatis och råa lingon? Halstrad snabbgravad lax med en dillcremé eller pannkakor med fläsk? Vi komponerar en smaskig meny efter era önskemål.


Från 200:-/pp

TEAMBUILDING


Antingen tävlar ni inom gruppen mot varandra i t.ex.  dragkamp, lösa pussel eller gåtor mm. Eller så jobbar ni med samarbetsövningar tillsammans där lagarbete är nyckeln. Det finns övningar som passar alla.


Från 100:-/pp

5-KAMP


Utmana varandra i en spännande 5-kamp i de grenar ni önskar. Det kan antingen vara pricksäkerhet såsom  pilbåge, fysikt som hinderbana eller styrkeprov. Man kan också lösa pussel eller gåtor. Ni väljer efter sällskap och förutsättningar. 


Från 100:-/pp

ÖVERLEVNAD


Klarar du dig om du skulle behöva?

Lär dig göra upp eld, bygga vindskydd, hur du får energi, navigera utan karta och kompass mm.


Från 200:-/pp

TÄLJA I TRÄ


Prova på att skapa något i trä. Mycket roligare som vuxen om du inte gillade träslöjden i skolan. Kanske det blir en smörkniv eller vågar du dig på en sked?


Från 200:-/pp