Levalife.nu

ATT HITTA DET LILLA I DET STORA

Lycka har alltid varit en drivkraft. 


För mig är lycka en kombination av att göra saker man tycker om ofta, men även utmana sig själv att göra nya saker som man aldrig har provat. Känslan av att klara av något som man inte klarat innan är fantastisk. När man kommer fram efter en lång vandring, blir belönad med en fantastisk utsikt eller äntligen når den där toppen på berget du sett fram emot länge!


Jag upplever också lycka av att skapa något, gärna i trä. Att arbeta i ett material som är oförutsägbart är precis som livet. Ibland är det svårare än man tror, ibland går det lätt. Ibland blir det fel, och man måste kanske börja om från början med något nytt. Men när man tillslut sitter där med det man skapat och man minns känslan man hade där vid elden, eller vid svarven, då får jag ofta en känsla som är fylld med så mycket lycka, tacksamhet och stolthet.


Bland den största lyckan jag vet är "The joy of giving". Att kunna ge någon annan något som skänker dem lycka kan vara den bästa gåvan man kan ge sig själv. Det är bland annat därför jag tycker om att massera. Att kunna hjälpa till med stela axlar, träningsvärk eller bara få bort lite av dagens stress i en avslappnande massage är något som också ger mig lycka.


Men framför allt så älskar jag att bara vara i naturen. Med allt vad det innebär. Ljuden av vinden, träden, vattnet eller elden. Hänga lite mellan två träd. Bara finnas i stunden. Låta tystnaden ta in tankarna och försvinna in i min inre värld för en stund, långt bort från stadens sus och brus.


Att finna sina egna anledningar till lycka är något jag unnar varje människa och gärna hjälper till med.


På levalife.nu ska man hitta de där små sakerna i livet man kan göra nära eller långt bort. Snabbt eller länge, men som ger stor livskvalité.